مجموعه کامل آثار ژان میشل ژار - Jean Michel Jarre
مجموعه کامل آثار ژان میشل ژار - Jean Michel Jarre
مجموعه کامل آثار ژان میشل ژار -Jean Michel Jarre از سال 1972 تا 2007 در 8 دی وی دی
تعداد: در 8 دی وی دی - 8 DVD قیمت: 140,000 ریال عرضه شده در: Migat

ژان میشل ژار آندره آهنگساز، نوازنده و تهیه کننده موسیقی فرانسوی است. او یکی از پیشگامان در ژانرهای الکترونیکی، امبینت و نیو ایج است، و به عنوان سازمان دهنده ی  فعالیت هایی در فضای باز از جمله چراغ های برجسته ی موسیقی، نمایش لیزر و آتش بازی شناخته شده است. ژار در لیون در کنار مادر و پدربزرگ و مادربزرگ خود بزرگ شد، و پیانو را یاد گرفت. از سال های اولیه عمرش  او با شکل های مختلف هنر، از جمله نوازندگان خیابانی، موسیقی جاز، و هنرمند پیر سولاژ آشنا شد. او گیتاررا در یک گروه می نواخت، اما سبک موسیقی او شاید به شدت تحت تاثیر پیر شفر، پیشگام musique concrète  در گروه Recherches Musicales بود.

 اولین موفقیت اصلی او آلبوم اکسیژن در سال 1976 بود. که  در استودیو موقتی در خانه اش ضبط شد، این آلبوم در حدود 12 میلیون نسخه به فروش رسید. اکسیژن در سال 1978 توسط Équinoxe دنبال شد، و در سال 1979 ژار با شکستن رکورد تعداد مخاطبان بیش از یک میلیون نفر در محل کنکورد به اجرا پرداخت، رکوردی که خود تا کنون سه بارآنرا شکسته است. آلبوم بیشتر برای ادامه دادن بود، اما کنسرت 1979 خود او به عنوان یک طرح برای اجرای آینده در سراسر جهان در نظر گرفته شده است. تعدادی از آلبوم های منتشر شده اش همزمان با مقیاس بزرگ فعالیت های فضای باز او بود، و او در حال حاضر شاید به عنوان بهترین اجرا کننده و همچنین بهترین موسیقیدان شناخته شده است.

 

Jean Michel Jarre
 

مجموعه ی حاضر تمامی آثار زیبا این هنرمند (Jean Michel Jarre) می باشد که به سال های 1972-2007 جمع آوری شده است . همچنین در کنار آلبوم های جمع اوری شده چند از کنسرت های وی نیز موجود می باشد.

لیست این مجموعه : 

 

Concert :
JARRE IN CHINA 2 DVD JARRE IN CHINA 2 DVD JARRE IN CHINA 2 DVD
Jean Michel Jar – Acropolis 1 DVD Jean Michel Jar – Acropolis 1 DVD Jean Michel Jar – Acropolis 1 DVD
Jean Michel Jar 2005 1 DVD Jean Michel Jar 2005 1 DVD Jean Michel Jar 2005 1 DVD
Jean Michel Jarre 2003 1 DVD Jean Michel Jarre 2003 1 DVD Jean Michel Jarre 2003 1 DVD
Jean Michel Jarre Rusian 1 DVD Jean Michel Jarre Rusian 1 DVD Jean Michel Jarre Rusian 1 DVD


Discography [1972-2007] 2 DVD :

[1972] Deserted Palace
[1973] Les Granges Brulees
[1977] Oxygene
[1978] Equinoxe
[1981] China '81 (Video Edition)
[1981] Magnetic Fields
[1982] The Concerts In China
[1983] Music For Supermarkets
[1984] Zoolook
[1986] Rendez-Vous
[1987] Cities In Concert Houston-Lyon
[1988] Revolutions
[1989] Live
[1990] En Attendant Cousteau
[1991] Images
[1993] Chronologie
[1995] Jarremix
[1997] Hong Kong
[1997] Oxygene 7-13
[1998] Odyssey – Through To Oxygene
[1998] Paris Live – Electronic Night
[1999] Age Of Silence
[2000] Metamorphoses
[2000] The Twelve Dreams Of The Sun
[2002] Printemps de Bourges
[2002] Sessions 2000
[2003] Geometry Of Love
[2004] Aero
[2005] Przestrze? Wolno?ci
[2006] The Symphonic
[2007] Oxygene – Live In Your Living Room
[2007] Téo & Téa
[2007] Vintage (Remixes)
Single], Mixy, Najlepsze Fragmenty D?ugich Numer?w, Itp]

در 8 دی وی دی - 8 DVD

قیمت : 140,000 ریال

 

ویژگی ها و روش های پرداخت این محصول :

  • پرداخت در محل (خرید پستی)
  • پرداخت آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب (خرید نقدی)
  • 10% تخفیف ویژه در خرید های نقدی (کد تخفیف : 10NAGHDI)
  • گارانتی تعویض

نحوه خرید پستی : تحویل درب منزل و یا محل کار شما (ارسال به تمامی نقاط ایران و دریافت وجه در محل شما)

نحوه خرید نقدی : 10% تخفیف ویژه برای خریدارانی که به روش پرداخت آنلاین اقدام به خرید میکنند (کد تخفیف : 10NAGHDI)

(راهنمای خرید اینترنتی | روش های پرداخت | شماره حساب ها)